Kitchen Renovation

Leave a comment
design, renovation

2015 – Private client


A new kitchen in a small studio apartment in Ljubljana is designed for a young guy. Fully equipped kitchen is placed in a small and narrow room (1,8 x 3 m). The main idea was to work with bright colors and horizontal lines in order to make the space more bright and open. A kitchen is connected with a small sitting area. An ambiental lights give it a special, cozy atmosphere, especially during the evenings.


 

kuhinja1 kuhinja4 kuhinja7 kuhinja8 kuhinja10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s