Frame to the Nature

Leave a comment
architecture, design

2016 – Arhitektura Čerin – Coauthor: Anja Čerin Pregelj, Urška Kopriva


The main purpose of this project was to design a meeting point and a shelter for visitors and cyclists in natural environment. It is   located near the main cycling routs, enabling the visitors to stop, take a rest, get some information or use the toilets. The main idea behind the design was to make an object as transparent and invisible as possible, which would give the main focus to the nature.

There are two different variations of the shelters. One was designed more as a permanent solution for a specific location. The other was designed as a multi-purpose structure, which can be easily transformed into different solutions.


 

Version one:

kolesarnica6kolesarnica7Model

Version two:

pocivalisce_za_kolesa4pocivalisce_za_kolesa5ModelModel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s